Wat is de duur van de behandeling van de auto ?

Dat ligt eraan hoe smerig de auto is. Indien de auto heel erg smerig is dan is de duur van de behandeling langer dan wanneer de auto wat schoner is. Gemiddeld is de duur van de behandeling 3 tot 4 uur.

Hoelang ben ik mijn auto kwijt?

Doorgaans brengen klanten de auto in de ochtend. De auto kan dan weer in de loop van de middag worden opgehaald. Is de auto heel erg smerig dan kunt u de auto ongeveer aan het eind van de middag ophalen. De auto kan in ieder geval weer dezelfde dag worden opgehaald. Laat u Nano lakverzegeling op de auto aanbrengen dan dient de auto wel een nachtje te blijven staan zodat de coating kan uitharden.

Kunnen krassen ook worden verwijderd ?

Was krasjes en lichte krasjes kunnen worden verwijderd. Diepe krassen en of krassen die voelbaar zijn met de nagel kunnen wij helaas niet verwijderen. U kunt dan het beste van tevoren even bij ons informeren (langskomen) of de krassen kunnen worden verwijderd of niet (dit om teleurstellingen te voorkomen).

Kan ik wachten tijdens de behandeling van mijn auto ?

Indien gewenst kunt u wachten op uw auto onder het genot van een kopje koffie of thee. Nu de behandeling van de auto doorgaans 3 tot 4 uur duurt raden wij dit niet aan.

Ik heb geen vervoer terug of ik kan niemand mij laten terugbrengen. Wat nu ?

Indien u woonachtig bent in Emmen kunnen wij u even thuis afzetten. Wij halen u weer op zodra de auto klaar is. Bent u niet woonachtig in Emmen dan zouden wij u ook even kunnen afzetten in het centrum van Emmen. Ook in dat geval halen wij u weer op zodra de auto klaar is.

Werken jullie ook zonder afspraak ?

Wij werken alleen op afspraak. Zo weten wij zeker dat wij u direct kunnen helpen. Komt u langs en er is toevallig nog ruimte over om die dag een auto te doen dan willen wij u uiteraard helpen. Die kans is echter niet heel groot in het voorjaar en in de zomer.

Autopoetsbedrijf Clean-X

Adres: kapitein grantstraat 32
Postcode: 7821 AR
Plaats: Emmen
Telefoon: 06 31903579
KVK-nummer: 65560663
Vestigingsnr:  000034274820

 

Openingtijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

09:30 uur tot 17:00 uur
09:30 uur tot 17:00 uur
09:30 uur tot 17:00 uur
09:30 uur tot 17:00 uur
09:30 uur tot 17:00 uur
09:30 uur tot 17:00 uur